Friday, March 30, 2012

SERVICIILE AMERICANE DE PARTEA ARMATEI ROMANE ! ( Preluarea puterii de catre servicii ingrijoreaza occidentul ) OBAMA : NU VREU UN PUTIN IN ROMANIA !


Serviciul american este bine infiltrat in armata romana. Are oameni de
 incredere in serviciul de informatii militar. Ei nu numai trimit informatii
 ci actioneaza. Dupa primele zile violente din Piata Universitatii presedintele
 Obama a semnat un ordin secret numit  " Stabilizarea situatiei din Romania " care trebue citit invers. Sa urmarit reeditarea scenariul din Egipt si preluarea puterii militare in Romania. Se parea ca lucrurile scapa de sub control.
 A pus mana pe telefon.
 "Trebuie amintit că în acest fel a procedat administrația americană și în cazul protestelor din Egipt, atunci când au început violențele din Piața Tahrir, iar regimul Mubarak a fost nevoit să facă uz de forța armatei. Dacă la început mesajele erau adresate ambelor părți din conflict, atunci când a devenit limpede că Mubarak a pierdut sprijinul societății, secretarul de Stat, Hillary Clinton i-a spus explicit lui Mubarak că trebuie să plece. Acelasi mesaj a fost trimis si lui Basescu prin ambasadorul SUA la Bucuresti.
In decursul zilei de ieri la sfatul unor lideri europeni Presedintele Obama
a telefonat liderului roman. Discutia a durat exact 7 minute. Probabil ca cel mai important moment al convorbirii a fost finalul convorbirii.
VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE. LA REVEDERE DOMNULE BASESCU.
Kiyoko Horvath for Nipon Press Europe. "
Alexandru Gheorghe a fost trimes la inaintare. Programul politic a fost cel al grupurilor de ofiteri rebeli din armata care actioneaza in celule secrete. 
Basescu sa miscat mai repede decat armata organizand o lovitura de stat al
serviciilor. Americanii au ramas interzisi si cu gura cascata. 
UNGUREANU NU ERA IN PLANURILE LOR . 
Serviciile secrete  (legate de fosta securitate Ceausescu) au preluat puterea in premiera absoluta intr-o tara NATO . Lucrurile evoluiaza. 
Se pare ca Basescu este marginalizat si clasa politica faramitata. 
 Armata romana nu si-a spus ultimul cuvant.....avand sprijinul american asigurat. 

Thursday, March 29, 2012

H.J.NICHOSON FOSTUL SEF CIA BUCURESTI : BASESCU, MELESCANU SUNT SPIONI RUSI !

SENZATIONAL SI TERMINAL..... ECHIPA DE SPIONI RUSI DE LA BUCURESTI


In prejma lui 89......... eram singurul cetatean Japonez din tara lui Ceausescu, Comanici si bineinetes Dracula. Japonezii vroiau sa-si extinda influenta special
economica in rasaritul Europei. Tinand. seama ca Germania se indrepta spre Polonia , Ceoslovacia si Ungaria am reusit sa indrept privirea Japonezilor spre Romania. Sa creiat un fel de plan Marshal.
Prietenul Dragos Munteanu ambasador mi-a aranjat o vizita la Bucuresti prin Bujor Sion asistentul presedintelui.
La intalnirea cu Presedintele Iliescu au participat Ciurel primarul capitalei, Neagu Udroiu se Agerpres, si jumate din guvern. Totul a mers bine pana cand am propus pe langa cumparare studioului Buftea de catre Sony. desciderea de studiouri particulare de televiziune........Acestea ar fi spart monopolul FSN .
Ca urmare mi sa spart casa si topoarele au distrus mobilierul casei. M-am refugiat la Ambasada SUA. Cel care a condus ancheta fost Harold James Nicholson seful statiei CIA de la Bucuresti.
Am dormit doua zile in casa lui si m-am inprietanit.
Nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca a fost arestat ca spion al rusilor .....si dirijor al orchestrei de spioni de la Bucuresti. El a scapat de scaunul electric dind o larga lista de spioni rusi autoritatilor americane.
Am reusit sa-i iau o serie de interviuri la Federal Correctional Institution at Sheridan, Oregon. Interviul va apare serializat in diferite reviste americane si franceze. Lista spionilor si simpatizantilor rusi cuprine o larga arie a clasei politice. Ea cuprine cuprine trei categorii. Spioni activi ca Mircea Geoana. Tismaneanu sau cei care pot fi oricand reactivati ...Iliescu ,Roman ,Magureanu. O larga categorie este cea a santajabililor pentru legaturi din trecut. In aceasta lista extrem de numeroasa se gaseste binenteles Traian Basescu.....agent dublu la Anvers.

In decursul zilei de ieri am luat contactul cu Ambasada Romaniei in SUA si cu consulul de la New York cerand sa fiu pus in contact cu un reprezentan al sevicilor romanesti sa discut aceasta exploziva problema. Nu am primit nici-un raspuns......
Raspunsul a venit dela americani : MELESCANU ESTE KGB !  

Wednesday, March 28, 2012

C.I.A : SEMNALE DE REVOLTA IN ARMATA ROMANA


                                  RIVALITATEA ARMATA SERVICIILE SECRETE

Se observa  la toate nivelele cresterea tensiunii intre serviciile speciale care au luat conducerea in Romania si grupuri de ofiteri tineri organizati in celule politice. 
Cazul Alexandru Gheorge este definitoriu pentru starea de spirit din armata romana. Rivalitatea institutionala devine exploziva. ................................. In armata romana functioneaza sute de celule secrete care se pregatesc de revolta. S-a pus pe picioare un program politic de actiune. I
In manifestul politic al ofiterilor se spune :
"Asistam in ultima perioada la un atac asupra imaginii Armatei in scopul firesc al discreditarii acesteia si desfintarii ca si componenta importanta a statului roman. Actiunea este coordonata de clasa politica romaneasca. De ce este necesara aceasta campanie de discreditare? Pentru ca Armata a ocupat, in mod constant, un loc de frunte in topul increderii populatiei, pe cand clasa politica s-a aflat in permanenta la coada acestuia. Astfel, Armata ramanea singurul opozant al unei clase politice incapabile sa-si defineasca optiunile, altele decat cele politicianiste: punerea mainii pe putere........ 

         GRUPUL PATRIOTIC AL OFITERILOR PROPUNE
Militarilor sa li se acorde drepturile constitutionale ce se cuvin fiecarui cetatean roman:
- dreptul de a face politica si dreptul de a fi ales;
- dreptul de a desfasura activitati economice;
- dreptul de a lucra doar 8 ore;
- dreptul de asociere, crearea de sindicate care sa aduca in dezbatere si aprobare: desfintarea de unitati militare, dislocarea acestora, organizarea sau nu a aplicatiilor, participarea sau nu a unitatii in teatrele de operatii la misiuni.
- infiintarea de organizatii de partid (a oricarui partid) in fiecare unitate pentru coordonarea de buna calitate a muncii si vietii in unitatile militare.

Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolta este la doi pasi !

                                            REVOLTA MILITARILOR DISPONIBILIZATI 
Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane.Înca din anii din ‘90, în numele modernizarii Armatei, ceruta de alinierea la exigentele armatele statelor NATO, au fost desfiintate mari unitati, uniati militare traditionale, categorii întregi de forte ale armatei. Zeci de mii de ofiteri si subofiteri au fost disponibilizati. În paralel, prin decizii de natura “economica”, a fost trecuta la fier vechi o industrie militara ca urmare au fost condamnate la foame alte mii,zeci de mii de specialisti de înalta clasa împreuna cu familiile lor.În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiteri, subofiteri si militari în termen.În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numarul acestora se va diminua la 65.000. Au disparut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizarii armatei.
în anul 1998: 36.500 ofiteri;
- la 31.12.2003: 14.252 ofiteri;
la 31.12.2009: 11.250 ofiteri;
Nici o alta institutie fundamentala a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatica transformare în anii de dupa revolutie!

CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA. 
Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Politica de desbinare a lui Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona militara le accentuiaza. 
Prezenta militarilor activi sau in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim profund nepopular.
                


REVOLTA IN ARMATA ROMANA A INCEPUT LA BRUXELLES !


REVOLTA MILITARILOR ROMANI DE LA NATO


Având salarii mai mici decât venitul minim din Belgia, militarii români de la Bruxelles ameninţă Bucureştiul cu demisii Militarii români care lucrează la NATO şi UE pleacă din Armata
Având salarii mai mici decât venitul minim din Belgia, militarii români de la Bruxelles ameninţă Bucureştiul cu demisii
Militarii români care lucrează la NATO şi UE pleacă din Armata Română, din cauza salariilor prea mici. Comparativ cu militarii altor ţări detaşaţi la Bruxelles, românii au cele mai mici lefuri.
Dacă în România salariile militarilor pot fi considerate decente, în Belgia, unde se află sediile NATO şi UE, militarii români câştigă mult mai puţin decât camarazii lor din alte ţări.
Cele mai mici salarii din NATO
Salariul minim garantat în Belgia, asigurat de statul belgian pentru muncitorii necalificaţi, este de 1.359 de euro. Potrivit unor surse militare, un subofiţer român care lucrează la Bruxelles primeşte din partea statului român un salariu mai mic decât salariul minim garantat în Belgia.
Un ofiţer român de la Bruxelles câştigă de trei ori mai puţin decât salariul unui ofiţer belgian. Din salariile primite, militarii români trăiesc, practic, la limita subzistenţei. “Ne cumpărăm mâncare din cele mai ieftine magazine pentru a ne ajunge banii de la un salariu la altul”, ne declară unul dintre militarii de la Bruxelles.
Toţi ofiţerii străini de la Bruxelles, chiar şi cei bulgari, câştigă mai bine decât ofiţerii români. Din motive financiare, anul trecut, câţiva militari români care lucrau la Bruxelles şi-au dat demisia din Armata Română.
Anul acesta, încă un ofiţer român a demisionat. Colegii săi spun că acesta s-a angajat ulterior tot la Bruxelles pe un salariu de trei ori mai mare decât cel pe care-l primea în Armata Română.
Preşedintele Băsescu a semnat Legea 334, prin care se majorează salariile personalului diplomatic – dar nu şi salariile militarilor din străinătate.


Pentru Nipon PRESS Robert Horvath 


Tuesday, March 27, 2012

CIA : BASESCU A FOST RASTURNAT ! TENSIUNE INTRE ARMATA SI SERVICIILE SPECIALE !


Este concluzia servicilor secrete occidentale.
 Serviciile au preluat puterea . Dupa telefonul lui Obama dupa manifestatiile violente din Piata Universitatii soarta lui Basescu a fost ca si decisa,
 .  Premierul se va distanta de Presedinte. Se urmareste creiarea
 unei imagini peste partidele politice in spatele careia se afla veche securitate.
 Democratia e  imprevizibila, in stare de surprize neplacute pentru serviciile de informatii.
Cetateanul este debusolat si dezamagit incat sa-l urasca pe politician, sa-l alunge din preferintele-i electorale. Simpatia i se va muta dincolo, in tabara tehnocratului neatins de boala politicianismului, si ce mai conteaza ca el vine dinspre serviciile secrete. Dimpotriva, este o garantie ca interesul national primeaza, si, de vreme ce Romania e pe buza prapastiei, cine s-o salveze daca nu stapanul Informatiilor ? Miza, deci, pe Ungureanu , Maior, Melescanu ! Deocamdata, e nevoie de o etapa intermediara dar in curand vor stiringe latul inmormantand
democratia romaneasca.
Pentru orice regim autoritarist aflat pe buza prapastiei, apelarea la serviciile secrete este ultima solutie, solutia disperarii !
Se pune pe picioare o junta de tip balcanic pentru salvarea. In curand se va trece la etapa doua.
Cea a terorii…care sa tina sub teroare o populatie saracita si spaimantata .Un regim cu sustinerea fatisa a serviciilor secrete  este la ordinea zilei. Armata este
 singura forta capabila de a rezista asaltului serviciilor. Cititi 
in curand 
RAPORTUL CIA : TENSIUNE
 INTRE ARMATA SI SERVICIILE SPECIALE IN ROMANIA ! 
http://devanewyork.blogspot.com/

Saturday, March 24, 2012

PORTUL CONSTANTA : BASESCU CAPITAN IN FLOTILA AL QUEDA ! FLOTA AMERICANA SI ISRAELIANA DIN MEDITERANA IN ALERTA MAXIMA !!!





DIRECTOR S.I.E
                            
                              Domnule Teodor Melescanu
In Romania functioneaza o mafie a armamentului exrem de periculoasa care este acoperita si sprijinita de diferite instititii ale statului. Aceasta organizatie criminala il are in frunte pe Traian Basescu. Am trimis acum cateva saptamani aceasta scrisoare cerand sprijinul autoritatilor italiene in investigarea acestei organizatii criminale.

CONSULATUL GENERAL AL ITALIEI LA NEW YORK

690, Park Avenue 
New York, NY 10065
Consul General
Francesco Maria TALÒ
Stimate domnule Francesco Maria TALÒ
Am fost onorat sa va cunosc in Tokio in 1989 cand v-am luat un interviu pentru o statie de
televiune japoneza. In aceste zile lucrez la o ancheta jurnalistica despre pericolul terorist provenind din
tarile din rasaritul Europei. Fac referinta la doua actiuni ale autoritatile italiene indreptate impotriva teroristilor
proveniti din Romania si o incercare de transport ilegal de armament romanesc catre USA.
Actiunile serviciilor speciale italiene au atras atentia mediei mondiale. Indraznesc sa va deranjez cu o
rugaminte. Va rog sa ma ajutati sa gasess documente despre aceste actiuni si posibilitatea de a discuta cu specialisti italieni in cunostinta de cauza. Va multumesc anticipat.
Robert Horvath USA DATE DE CONTACT PERSONAL http://www.devagallery.com
1…….URIASE ACTIUNE AL QUEDA PORNITE DIN PORTUL CONSTANTA.
Nave militare NATO, GRECESTI IS ISRAELIENE bat valurile a treii mari Mediterana, Marea Neagra si Agee. in cautarea unui cargo de 1600 tone banuit ca
avand la bord o banda de teroriti Al Queda, pregatita sa atace a “fresh target “.
Autoritatile grecesti si israeliene sunt de mai multe luni in alerta maxima.
Vasul urmarit Sara este proprietatea unui grec Dimitris Kokkos si aunui pakistanez american pe nume , Rifat Muhamed. Kokkos a fost proprietarul unui vas specializat in contrabanda de arme Katrina , capturat de israelieni in Ianuarie. El A CONDUS DIN ROMANIA O URIASA RETEA TERORISTA AL QUEDA.. Compania sub care este inregistrata Nova Spirit Inc conducea sub nasul autoritatilor romane operatiuni navale AL Queda din portul la marea Neagra Constanta Nador .
La 6 august sase luni mai tarziu Sara a fost interceptata de autoritatile italiene in apropierea Siciliei. Echipajul de 15 marinari sa dovedit a fi o celula Al Queda avand pasapoarte false.
Asupra lor sau gasit $ 300.000 valuta ,harti detailate ale principalelor orase italiene si al Vaticanului.
CAPITANUL VASULUI SARA, ADRIAN POP SORIAN A DESVALUIT DETALII DESPRE OPERATIUNILE TERORISTE A CAROR BAZA A FOST ANI DE ZILE PORTUL CONSTANTA. VASELE PORNESC DIN PORT AVAND UN CAPITAN SI UN ECHIPAJ ROMANESC ( flotila cuprinde 4 vase purtand numele de Karine, Cristi, Sara si Twillinger ) In Nador Maroc deghzati ca marinari se urca operativi AL QUEDA. Ei preiau comanda echipajului roman. Ajunsi pe mare vasul schimba numete si steagul. In larg are intalnire cu alte vase preluand noi “marinari”. Ajungand in apropierea coastelor Europei de west dau semnale S.O.S, pretexand
ca sunt in pericol. Ajungand la tarm teroristii se pierd in masa de emigranti.
Nava Twillingher a fost capturata in apropiere de Triest cu 8 operativi pozand ca marinari romani. Kokkos si Mohamed sunt cautati cu infrigurare in jurul lumii. Ultimul ” constantean ” bun vorbitor al limbii romane este sef al opretinilor Al Queda
In Golful Piersic si Mediterana.
Investigatorii italieni au ajuns la concluzia ca operatiunile teroriste pornind pornind din portul romanesc Constanta continua aproape nestingherite si in ziua de azi
                                                               CONCLUZIE
 INTEROGATORIUL CAPITANULUI ADRIAN SORIAN DEZVALUE FAPTUL CA AUTORITATILE ROMANESTI MONITORIZAU ACEASTA ACTIUNE SI FAPTUL CA CAPITANUL SOARE AL CUNOSTEA PERSONAL PE TRAIAN BASESCU.  ACESTE TRANSPORTURI PLECAND DIN PORTUL CONSTANTA  AVAND CAPITANI SI ECHIPAJ ROMANESC NU PUTEAU SA NU FIE CUNOSCUTE DE MINISTRUL TRANSPORTURILOR DIN ACEASTA PERIOADA TRAIAN BASESCU. ACEST INDIVID PERICULOS TREBUE BAGAT IN PUSCARIE PANA NU ESTE TARZIU PENTRU NOI TOTI.

                               Domnule Traian Melescanu.
 Va rog oficial sa chemati pe CAPITANUL ADRIAN SOARE in fata SIE pentru a face lumina in acest caz. Deasemenea va rog sa cereti autoritatilor specializate italiene,, americane si israeliene documentele aferente acestui caz, de o gravitate cu totul speciala.
 Mentionez oficial ca am contactat la New York biroul special al interpolului de la ONU.
Tinand seama ca sunt ziarist de investigatii specializat in terorism si transport ilegal
de arme si am surse proprii de informatii, va rog sa-mi dati sansa sa apar in fata Comisiei Parlamentare de Aparare. Datele de contact personal le gasiti pe  www.gallery.com.
Va rog a confirma direct sau prin Ambasada Romaniei primirea acesteu scrisori si numarul de inregistrare.
Robert Horvath USA  

Presedinte Devartes Film International New York - Tokyo

Vicepre

Thursday, March 22, 2012

BASESCU SCAPA DE PLUTONUL DE EXECUTIE : 20 DE ANI PUSCARIE !


CRIMINALUL DE PE SENA
                                     
                                         Sunt pe drum de Rouen . PREGATESC MISCAREA FINALA.
 La Paris se spune ca ca Sarkozi a intors foaia, si ca Presedintele Basescu are de ales intre o inchisoare franceza sau una romana, Sunt profund dezamagit. Speram intr-un
final mai dramatic……ceva gen Targoviste. Rasfoiesc zirele
     PARIS SOIR : FRANTA REDESCHIDE  DOSARUL ROUEN
       LE POST LE POST samedi 
ROUMANIE • Comment le président roumain a berné les Français… il y a vingt-sept ans
         COURRIER INTERNATIONAL
The Romanian ship left Rouen, but leaving behind an incident involving the Romanian state, a $ 12 million accusation against the ship, effecting from the fire that had caught 32 ships
           " FRANCEZII DIN AMERICA VREAU CAPUL LUI BASESCU "
FRANCE -AMERICA MAGAZINE du samedi May 6 reprend, sous le titre « le commandant joueur », les accusations formulées dans un article paru le Nipon PRES ( Robert Horvath ) mettant en cause Traian BASESCU en sa qualité de commandant d’un navire roumain qui aurait provoqué pendant l’hiver 1981/1982 un grand incendie dans le port de Rouen, sur la Seine. L’article, citant les déclarations de M. Basescu, l’accuse d’avoir été le responsable de cet incendie et d‘avoir induit en erreur les autorités françaises afin de les empêcher de prouver la culpabilité du navire roumain qu’il dirigeait.
ROYAL NAVY MAGAZINE:

The current Romanian President, Traian Basescu, was involved in an extraordinary accident in 1981/1982. The accident is still part of the history of the modern marine. 37 ships have been set on fire in the French Harbor Rouen and the Seine had been polluted by the ship led by the current Romanian President. Basescu is quiet about this event in his carrier, even though there has been a moment in time when he recognized the accident and admitted he had lied to the French authorities.
  PREGATESC PRIMUL ARTICOL DIN SERIALUL " CRIMINALUL DE PE SENA "
  PENTRU NIPON PRESS . EL VA FI EXTREM DE DOCUMENTAT SI SPER SA INTERESEZE   SERVICIILE SPECALE SI PE CEI CARE PARIAZA PE UN PRESEDINTE DECEDAT.......POLITIC.  TITLUL:      
      "CUM LA SCAPAT SARKOZY PE BASESCU DE CATUSE SI
     VREA SA LE PUNA ACUM "


IN CAZUL IN CARE UN ZIARIST SAU BLOG VREA SA-l PUBLICE 
POATE SA MA CONTACTEZE, DATELE PERSONALE SUNT PE http://www.devagallery.com/
ROBERT HORVATH ziarist USA
http://devanewyork.blogspot.com/

Wednesday, March 21, 2012

DAN VOICULESCU SPONSOR SIE ! INTELEGEREA SECRETA BASESCU - VOICULESCU !




SIE ROMAN ESTE CONTROLAT DE MAFIA ARABA .
EL REPREZINTA ARMATA SECRETA A LUI BASESCU. SUTE DE OFITERI ARABI RAMASI DEPE VREMEA LUI CEAUSESCU CONTROLEAZA SI ORGANIZEAZA ACTIUNILE LUI SECRETE A LUI BASESCU.
SUMELE DE BANI SINT TRANSFERATE DELA GRIFCO CATRE TERORISTII ARABI. 
ADEVARATUL SEF AL SIE ESTE Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa teroristului Omar Hayssam, se ocupa de comertul de tractoare din Romania si deruleaza exporturi si importuri prin firme a lui Dan Voiculescu. El este defapt seful departamentului arab din Serviciul de Externe, armata secreta a lui Basescu si adevaratul comducator al SIE.
IN DECURSUL 2010 AU FOST TRANSFERATE SUME IMPORTANTE URMATOARELOR ORGANIZATII TERORISTE CARE ACTIVEAZA DESCHIS IN ROMANIA.• Hamas • Hezbollah • Fratii Musulmani • Partidul Eliberarii Islamice • Frontul Democrat pentru Eliberarea Palestinei • Frontul Po*editat*r pentru Eliberarea Palestinei • Al Fatah • Al Saika
 IN SCHIMBUL SPRIJINULUI FINANCIAR SI LOGISTIC ---TERORISTII NU ACTIONEAZA SAU ORGANIZEAZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIEI. EI FACILITEAZA CONTRABANDA DE ARME ROMANESTI VATRE LIBAN.AFGANISTAN SI IRAK. 
 BASECU PRIZONIERUL SERVICILOR SECRETE NOTA CIA
Crescent a fost filiera secreta prin care au fost trimisi banii pentru palesienii lui Arafat si pentru toate actiunile teroriste. Voiculescu era banca deschisa pentru teroristul Carlos, pentru toate atacurile impotriva Europei Libere. Din banii companiei ” particulare a fost platit si calatoria pri Europa si drumul spre Venezuela a agentului Volodea Tismaneanu. Traditia continua prin GRIFCO sunt platite toate actiunile ” confidentiale a lui Basescu , Prietenul de afaceri si in de-ale terorismului este seful serviciului serviciului sirian in Europa. Despre actiunile tandemului Voicilescu , Basescu au cunostinta atat serviciile americane cat si israeliene, Singurul in necunostinta sunt spectatorii carora serviciile le organizeaza la televiziune moguliade,,,dupa moguliade. Cititi cu atentie :
NOTA CIA privind firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD Firma a fost creata de Directia Securitatii Statului (DSS) la ordin pentru desfasurarea de aport valutar special (AVS). Firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD a fost infiintata in Noiembrie 1980 in orasul Pireu (Grecia). La infiintare, ca proprietar figura NADIA FOUAD SANBAR, cu cetatenie greaca. Pe tot parcursul functionarii firmei proprietara a fost reprezentata prin procura de sotul ei MICHAEL FOUAD SANBAR, cetatean grec de origine libaneza, dovedit a fi agent al Organizatiei Pentru Eliberarea Palestinei (OEP) condusa de Yaser Arafat. Cifra de afaceri anuala a CRESCENT, declarata de ea insasi se ridica la 200 milioane dolari. Surse care au incercat sa investigheze in 1990 firma CRESCENT stiu insa ca, in realitate, cifra anuala de afaceri ar fi fost de 500 milioane dolari. CRESCENT-ul avea ramificatii in Atena si Viena, unde avea reprezentante oficiale.
 Cea mai puternica reprezentanta era insa cea de la Bucuresti, condusa de Voiculescu, in calitate de director general. In anii ’84 – ’89. Dan Voiculescu avea legaturi personale cu majoritatea organizatiilor teroriste.
 A avut intalniri cu Arafat si alti conducatori palestinieni. Cunostea pe conducatorii centrelor de antrenament al teroristilor din Romania care erau lista de salarii secrete ale firmei. Din banii firmei crescent era platit postul de radio Pirinei. El a cumparat de la comunistilor spanioli 500 de pasapoarte false. Ele au fost furate de simpatizanti comunisti de la sectiile de politie. Unul din ele a fost intrebuintat de Vladimir Tismaneanu in intrarea frauduloasa in sua. Comform informatilor Dan Voiculescu este un agent dublu al Serviciului Exrern Roman. Constantin Rotaru, omul numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României a condus vreme de patru ani imperiul mediatic Voiculescu.
ANTENA 3 – DEPARTAMENT SIE Faptul că la puţin timp de la “reactivare”, după staţionarea benefică în fruntea trustului de presă INTACT, colonelul C. Rotaru devine al doilea om din Serviciul de Informaţii Externe, nu poate avea decît o singura explicatie: firma INTACT este, ca pe vremuri, una de acoperire pentru SIE, cam cum era la altă scară Institutul de Economie Mondială pînă în decembrie 1989 In cadrul SIE Voiculescu este in continua legatura cu sute de agenti arabi care sunt armata ” secreta a lui Basescu. “.
 Diferite actiuni secrete ca finantarea expozitiei antisemite Al QUEDA de la ICR New York sunt finantate din conturile secrete ale lui Ceausescu.

Monday, March 19, 2012

ACUZ PE ACTUALUL DIRECTOR SIE MELESCANU DE CONSPIRATIE IMPOTRIVA ROMANIEI SI CER DESCHIDEREA UNEI ANCHETE PARLAMENTARE !

Consulatul Romaniei New York        
Vice Consul General                       
              Stimata doamna Liliana Zaharia
       Va multumesc pentru atentie si gandurile bune.                         In ultima corespondenta v-am rugat sa nominalizati materialele trimise guvenului sau altor autoritati competente. Deasemenea sa clarificati exact persoana sau institutia. Din pacate nu a-ti facut   acest lucru. Pentru a simplifica lucrurile ma voi referi numai la singura o cerere care va deveni un document oficial.                                                La fel ca si raspunsul dumneavoastra.                                                 


VA ROG OFICIAL SA MA PUNETI IN LEGATURA CU O PERSOANA CARE REPREZINTA
   SERVICUL EXTERN ROMAN (SIE) PENTRU AI REMITE INFORMATII CONFIDENTIALE DE EXTREMA IMPORTANTA SI URGENTA. ESTE VORBA DE DE ACTIVITATEA ORGANIZATIEI
 TERORISTE AL QUEDA IN ROMANIA. MENTIONEZ CA AM FACUT O CERERE SIMILARA 
 ACUM CATEVA SAPTAMANI. IN CAZUL UNUI NOU REFUZ VOI CERE O ANCHETA PARLAMENTARA.


 In raspusul dumneavoastra va rog a mentiona obiectul cererii si daca a fost remis directorului Razvan Ungureanu si al actualului director THEODOR
 MELESCANU. Cererea mea adresata direct acestora a ramas fara
 raspuns.
 Subliniez in incheierea gravitatea situatiei. De raspunsul dumneavoastra
 depind vieti de oameni. Securitarea Romaniei si a aliatilor ei depinde
 de dumneavoastra.


  Robert Horvath Deva 
  Presedinte Devartes Film International NEW   YORK TOKYO






COMFORM LEGISLATIEI AMERICANE CETATENII DE ORIGINE ROMANA UNGUREANU, BASESCU,MELESCANU VOR BENEFICIA DE PEDEAPSA CAPITALA !


SAPTAMANA TRECUTA DOI PILOTI AMERICANI AU FOST UCISI DE O RACHETA ROMANEASCA ! 

LEGEA AMERICANA SPUNE: "Punerea sub acuzare pentru incercarea de a procura rachete sau exporta "surface-to-air missiles", aduce o pedeapsa minima de inchisoare pe viata. Rachetele exportate de Romarm o instutie a statului roman, au fost considerate de un tribunal american ca o amenintare mortala pentru helicopterele armatei americane din Columbia.
In Octombrie 1997 Departamentul de Stat al calificat FARC ( guerila columbiana ) ca o organizatie terorista. Acelasi lucru la facut si Uniunea Europeana. Pentru intentia de a cumpara si a exporta acest gen de rachete unei organizatii teroriste pedeapsa minima este de 25 de ani. Ea a fost aplicata lui MONZER AL KASSAR,cel mai important traficant de arme din lume., In punerea sub acuzare se spune "Armele romanesti trebuiau sa fie intrebuintate pentru doborarea helicopterelor Apaches si Hawks". Si au facut acest lucru pe deplin.In acest an media internationala anunta: ”RACHETE SOL -AER ROMANESTI se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. Bogota, citat, intre altele, de cotidianul columbian El Tiempo si agentiile EFE si AFP Anul acesta guvernul columbian a transmis, prin intermediul Interpol, solicitari oficiale (denumite de Interpol “circulare portocalii”) catre statul Roman cerand clarificari privind originea armamentului descoperit in depozitele FARC sau folosit de gherila. Solicitarea a ramas fara raspuns. Intr-o intalnire din 26 ianuarie 2008, care a avut loc in Romania, un “locotenent” al celebrului traficant de arme Viktor Bout, furnizor de baza al FARC, a declarat ca Bout are 100 de astfel de rachete “disponibile imediat”. Declaratia le-a fost facuta unor agenti americani sub acoperire care s-au dat drept membri FARC, Potrivit unui articol publicat recent tot in cotidianul El Tiempo (in care au aparut si actualele dezvaluiri privind provenienta arsenalului FARC), gherila columbiana ar fi reusit sa achizitioneze 20 de astfel de rachete romanesti, capabile sa loveasca avioane sau elicoptere in zbor pana la altitudinea de 6.000 m. Surse oficiale de la Bogota au confirmat ca fortele aeriene columbiene au fost avertizate asupra riscului ca FARC sa detina si sa utilizeze acest tip de arme. Toate aceste au fost recomfirmatei de un purtatori de cuvant ai guvernului columbian care a subliniat ca rachetele trimise de Basescu au dus la moartea a doi piloti americani,saptamana trecuta. Pentru a documenta exportul de arme catre teroristi am luat contact cu consulul Columbiei de la New York. DOCUMENTELE COLUMBIENE ARATA CA RACHETELE ROMANESTI AU INTRAT IN ARSENALUL GUERILEI DUPA ARESTAREA LUI KASSAR SI BOUT.
Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani,noteaza un document columbian.
"The convictions for conspiracy to kill U.S. officers and employees and conspiracy to acquire and export surface-to-air missiles each carry a sentence of life in prison." In consecinta Intr-un document notarizat, am cerut punere sub acuzare a cetetanulul roman Traian Basescu pentru CONSPIRACY TO PROVIDE MATERAIAL SUPPORT OR RESOURCES TO A FOREIGN TERRORIST ORGANIZATION. Memoriul a fost trimis catre:UNITED STATES DISTRICT COURT SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORKMICHAEL J. GARCIAUnited States Attorney
Robert Horvath, New York, USA
PS
Reuters : ” Elicopterele americane cad ca mustele sub tirul rachetelor de tip STRELA vandute de dealerii lui Basescu. pe o filiera iordaniana insurgentilordin Afganistan Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator)…….. Rachetele sunt produse fabrica Electromagnetica Ploiesti ( Romania )

Sunday, March 18, 2012

ULTIMA ORA : BASESCU, UNGUREANU,MELESCANU CERCETATI IN ROMANIA PENTRU TERORISM ! DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU REMIS CATRE FBI INTRA IN ATENTIA D.I.C.O T !




R O M Â N I A NESECRET
MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Bucureşti
Nr. 89.779 din 17.3.2012
Ex. nr. 1.
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
DIRECŢIA MANAGEMENT ORGANIZATORIC, STRATEGII
ŞI RELAŢII CU PUBLICUL
C ă t r e ,
Domnul HORVATH ROBERT
kirostudio@yahoo.com
Urmare memoriului adresat Guvernului României şi remis instituţiei noastre, vă aducem la cunoştinţă faptul că acesta, în conformitate cu prevederile art.61 din O.G. nr.27/2002, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pentru analiză şi competentă soluţionare.
Cu stimă,
DIRECTOR,
Comisar şef de poliţie
PANTILIE ION
Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5
Tel./ Fax: 021/316.51.26, e-mail – cabinet@politiaromana.ro

RACHETELE ROMANESTI DOBOARA HELICOPTERE AMERICANE ! INSPECTORI FBI AU SOSIT LA BUCURESTI !


 Ambasada Romaniei in SUA
 Domnule Ambasador
 Va rog transtmiteti acest memoriu document remis catre FBI guverului pe care al reprezentati . Cer deschiderea unei anchete, . Find un caz de maxima urgenta va rog sa-l trimeteti prin cablu diplomatic. Mentionez ca intarzierea sau obstructionarea acestui caz poate avea consecinte grave.
Va rog confirma de urgenta primirea mesajului si numarul de inregistrare
 Robert Horvath DEVA   Presedintre Devartes International  New York Tokyo




FBI New York
26 Federal Plaza, 23rd Floor
New York, NY 10278-0004
Assistant Director in Charge
Janice K. Fedarcyk
Special Agents in Charge  Gregory A. Fowler
                    Stimata doamna    Romania condusa de Traian Basescu reprezinta centrul mondial de sprijin al terorismului international. Comform doctrinei americane cei care ascund sau ajuta pe teroristi sunt teroristi, Va rog deschideti o ancheta . Trimet atentiei dumneavoastra documentele acestui caz de o gravitate iesita din comun. Sper ca cei vinovati in special Traian Basescu sa fie extradati catre Statele                                                                                                                            Unite si sa suporte rigorile legislatiei americane, Fac acest lucru in calitate de cetatean american si ziarist de investigatii specializat in terorism si comert ilegal de arme.
Aduc la cunostinta dumneavoastra un caz deosebit, existential pentru securitatea SUA. Rachetele romanesti trimise catre teroristi au dus la doborarea a numeroase helicoptere si la moartea a numerosi piloti si soldati americani. Rachetele romanesti sol-aer sunt produse la abrica Electromagnetica Ploiesti ,o intreprindere a statului roman.Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator).  
             RACHETE ROMANESTI CATRE IRAN
Mentionez ca Romania a livrat Iranului, rachete sol-aer in valoare de aproximativ noua milioane de dolari, incalcand astfel embargoul la care aceasta tara era supusa de NATO. “Este vorba de un contract incheiat de Romtehnica si Guvernul iranian care prevedea livrarea echipamentelor necesare pentru dotarea a doua regimente cu rachete sol-aer. Statul roman se angaja inclusiv sa instruiasca militarii iranieni pentru a sti sa foloseasca acest tip de rachete .S-75 M3 “Volhov” Sistemul S-75 M3 “Volhov” este destinat apararii aeriene cu baza la sol impotriva atacurilor cu avioane, rachete cu aripi, aerostatelor automate in deriva si a altor tipuri de tinte aeriene, in orice conditii meteo, de timp si anotimp. Sistemul este dotat cu radar propriu de cercetare a spatiului aerian conjugat cu un radioaltimetru si radar pentru teledirijarea rachetelor prin comenzi radio. In cazul prezentei bruiajului, dirijarea rachetei la tinta se poate face si vizual, cu ajutorul unui sistem de televiziune. Sistemul are posibilitati reduse de angajare a rachetelor balistice tactice. Rachetele romanesti ajung din Iran si prin alti intemediari in mainile  talibanilor in Afganistan. Pentru a va convinge ca rachetele romanesti ajung pe campurile de lupta va rog deschideti     REVISTA FORTELOR NAVALA SUA NAVY TIMES ARTICOL U.S.: Helos downed in sophisticated attacks  By Salah Nasrawi and Robert H. Reid – The Associated Press. FRAGMENT:In one recent case, an Iraqi official said $25 million in Saudi money  to buy weapons, including Strela, a Russian shoulder-fired anti-aircraft missile. The missiles were purchased from someone in ROMANIA        U.S. officials’ recent statements that sophisticated weapons and tactics played a role in a spate of helicopter downings have cast a spotlight on insurgent claims of new, deadly ways to attack Americans.In all, seven U.S. helicopters have gone down since Jan. 20, killing 28 troops. But it does suggest at least a possible connection. . ATENTIE : RACHETELE AU FOST OBTINUTE DE LA DEALARI ROMANI IN CAIRO. CELE MAI DEVELOPATE RACHETE AU FOST OBTINUTE CU ACEST PRILEJ Two Arab government intelligence officials, meanwhile, told the AP that an iranian group had recently bought a batch of SA-7 missiles with money it received through private donations from Saudi Arabia. The officials, speaking on condition of anonymity because of the issue’s sensitivity, said the batch, obtained through Romanian dealers.in Cairo, went into Iraq through Syria.      

Saturday, March 17, 2012

SCANDAL INTERNATIONAL ! AVIOANE ROMANESTI PENTRU COREA COMUNISTA ! UNGUREANU IN COLIMATORUL SERVICIILOR OCCIDENTALE !




 AVIOANE BASESCU PENTRU COREA DE NORD!      



       RAPORT SECRET 

            
Doi angajaţi ai MApN ( ROMANIAN ARMY ) care lucrau pentru o unitate militară din Brăila ( ROMANIA ) au vândut un avion în stare de funcţionare,  unui cetăţean ucrainean. Ei au câştigat din această afacere 1.000 de euro şi plănuiau să mai vândă şi două elicoptere. Cei doi angajaţi MApN care s-ar face vinovaţi de vânzarea avionului sunt comandantul bazei de la Ianca şi un maistru de aici. Pentru vânzare mai erau destinate şi două elicoptere IAR 316 B. MApN explica faptul ca cele doua elicoptere IAR- 316B fac parte dintr-un stoc de tehnica excedentara, elicoptere si avioane, care se valorifica de Compania Nationala ROMTEHNICA S.A. ( ROMANIAN STATE COMP ) printr-un contract aflat in derulare , conform procedurilor legale in vigoare. Printr-o filiera araba ,pribabil libaneza avioane au ajuns in dotarea armatei nord coreiane.
O PARTE DIN AVIOANELE ROMANESTI  MIG AU FOST
TRANSFERATE IN SECREI ICATRE MOLDOVA. ELE SUNT VANDUTE PRIN LICITATIE. 4 AU FOST CUMPARATE DE YEMEN SI AU AJUNS DEASEMENEA IN COREA DE NORD. 
40 de avioane de vânătoare care urmau să fie vândute, au dispărut de la o fostă bază militară din apropierea oraşului bulgar Dobrici. Poliţiştii sunt de părere că cineva le-ar fi vândut ca fier vechi,unor mijlocitori romani. AGENTIILE OCCIDENTALE URMARESC CAZUL BANUIND CA ELE AU AJUNS IN IRAN SAU NORD COREA. TOATE ACESTE FURTURI SE FAC SUB " OCHIUL 
ATENT AL SERVICIULUI EXTERN....DIRECTOR RAZVAN UNGUREANU  . COMFORM LEGISLATIEI ROMANE FIECARE VANZARE DE ECHIPAMENT MILITAR TREBUE SEMNATA SI APROBATA DE PRESEDINTELE ROMANIEI. 
 ROBERT HORVATH FOR NIPON PRESS 


http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/




PILOTI ROMANI AU FOST DE PARTEA LUI GADAFFI !


Seful securitatii libiene Abdullah al-Senuss arestat de curand ciripeste spre disperarea fostului sef al serviciului extern. Lucrurile sunt grave . Cel mai grav este faptul ca piloti militari romani au participat alaturi de Gadaffi la razboiul civil.
Pentru ca stirile importante nu prea ajung in Romania recapitulez cazul in relatarile
mediei occidentale…….
.
CIA : PILOTI ROMANI CU GRAD SUPERIOR CONDUC AVIOANELE REBELE. EI AU SOSIT IN LIBIA IN ULTIMELE ZILE PRINTR-UN CONTRACT SECRET BASESCU GADDAFI. 
The Romanian pilots, s operate MiG-21 and MiG-23 fighter jets as well as An-12 and An-26 cargo planes, Stratfor, a private firm that does political analysis, reported on Tuesday that ROMANIAN mercenaries piloted planes that had bombed hundreds of protesters near the Libyan capital Tripoli. A spokesman at ROMANIAN embassy in Tripoli denied that report. The pilots receive between 2,000 and 8,000 dollars a month,
CIA reported, citing Ukrainian combat flyers.
REPARATIILE SI MENTINEREA AVIOANELOR ASIGURATE DE ARMATA ROMANA A ROMANIAN aircraft repair and overhaul facility reportedly has provided maintenance support for Libyan air force aircraft since 2008.
IERUSALEM POST : Libyan leader Muammar Gaddafi is using mercenaries from Romania to attack rebels in his country, claims Arab newspaper Ashark al-Awsat, quoted by Jerusalem Post. Forces loyal to Gaddafi were advancing east from Bin Jawad over which they took control on Sunday and were pushing to the oil city of Ras Lanuf, still under the control of Gaddafi’s opponents. BBC : FORMER SECURITATE MEMBER ACTUAL ROMANIAN SECRET SERVICE ACT IN LIBIA CNN :Marc Ginsburg, former U.S. ambassador to Morocco told CNN: GADDAFI intelligence advisers have received significant intelligence support from former KGB officials who were part of the Eastern Bloc countries such as Bulgaria, Romania and Belarus.’ PILOTI ROMANI IN LIBYA The Western editions referring to own sources and eyewitnesses assert that demonstrators on INSTANTS and helicopters of the Libyan Air Forces were shot by pilots-mercenaries from Romania. In particular, on it on Thursday has informed the American agency of military researches Stratfor.
OBSERVERS : ROMANIAN MERCENARIES have been captured in Libya
CONCLUZIE :
BASESCU SI-A LEGAT VIITORUL DE CEL A LUI GADDAFI SI VA AVEA ACELASI SFARSIT…




CNN : IN VARFUL APARATULUI DE SECURITATE GADAFII SUNT FOSTI
AGENTI KGB SI AGENTI AI SERVICIULUI EXTERN ROMAN CONDUS DE RAZVAN UNGUREANU …ACTUALUL PRIM MINISTRU AL ROMANIEI.



Autorităţile mauritane l-au arestat pe şeful Serviciului de Spionaj libian din timpul regimului lui Muammar Gaddafi, Abdullah al-Senussi, Acesta a desvaluit legaturile cu serviciul romanesc in primul interogatoriu.


Un scandal declansat de dezvaluirea faptului ca AGENTI ROMANI au antrenat contra bani fortele de securitate libiene ameninta sambata sa afecteze serviciile secrete de la BUCURESTI, SI SITUATIA PRESEDINTELUI BASESCU transmite AFP.
Citand surse din serviciile de securitate, articolul afirma ca presedintele Romaniei si liderul libian Muammar Gaddafi au incheiat in octombrie 2010 un acord de cooperare pentru formarea fortelor de securitate libiene. REUTERS scrisese vineri ca la aceste stagii de pregatire au participat 30 DE AGENTI SIE , deasemenea …. comando special de interventie al politiei, sau ai unitatilor antitero si chiar soldati. Participarea avea loc in timpul concendiilor si presupunea o remuneratie consistenta. Potrivit informatiilor obtinute de presa, politistii obtineau pana la 15.000 de euro pentru aceste activitati si chiar 50.000 daca misiunea era de mai multe luni. O alta modalitate de plata consta in concedii in Tunisia. 


IMPORTANT 
CITITI POSTAREA ANTERIOARA
"BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT !
cititi deasemenea 
SORIN ROSCA STANESCU BLOG
http://www.sroscas.ro/site/

Friday, March 16, 2012

DIN SURSE SIGURE : BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT ! UNGUREANU 20 DE ANI INTR-O INCHISOARE AMERICANA !


CONSULATUL ROMANIEI NEW YORK
Consul general adjunct.

 Stimata doamna  Liliana Zaharia
 Va multumesc pentru atentie. Apreciez cordialitatea dumneavoastra.
  Va trimit cateva documente sau note informative. Va rog sa le transmiteti superiorilor
   sau guvernului . Va rog a comunica oficial primirea materialelor , data si cui le-ati trimis.
  Mentionati titulatura materialului pentru a nu creia confuzii.
Cu multumiri si respect.




BASESCU TRIMITE RACHETE SI TEHNOLOGIE IRANULUI
 Sprijinul logistic asigurat de SIE - Ungureanu
 actual prim ministru.


                         PRIM MINISTRU AL ISRAELULUI
Benjamin Netanyahu




AM DESCOPERIT PRINTR-O ANCHETA PERSONALA DIN SURSE DEMNE DE INCREDERE, CINE ESTE INTERMEDIARUL PRIN CARE SA TRIMIS TEHNOLOGIE GERMANA PENTRU IRAN.
 ESTE CHIAR TRAIAN BASESCU, ACESTA SA FOLOSIT DE O FIRMA ROMANA IRANIANA CU SEDIUL IN BUCURESTI.
TRIMIT ATENTIEI DUMNEAVOASTRA UN FRAGMENT DIN SCRISOAREA MEA ADRESAT FBI.
Robert Horvath DEVA
Presedintre Devartes International
New York Tokyo
FBI New York
26 Federal Plaza, 23rd Floor
New York, NY 10278-0004
Assistant Director in Charge Janice K. Fedarcyk Special Agents in Charge Gregory A. Fowler
Stimata doamna Romania condusa de Traian Basescu reprezinta centrul mondial de sprijin al terorismului international.
 Comform doctrinei americane cei care ascund sau ajuta pe teroristi sunt teroristi, Va rog deschideti o ancheta .


COMPANIA ESTE ROMANEASCA A IRANIANULUI MASAMAN CU SEDIUL LA BUCURESTI.
ATASEZ DOCUMENT,
Iata amanunte intr-un articol remis mediei occidentale:
Nu demult toata asociatile de presa din lume au atras atentia catre Romania. WikiLeaks: Firme germane voiau sa exporte echipamente in Iran prin intermediari, inclusiv din Romania. Un mesaj al Departamentului de Stat american adresat in februarie 2008 ambasadei americane din Berlin atragea atentia ca firme germane incercau sa exporte prin intermediul unor companii din Romania echipamente destinate programului de rachete iranian. Nu se dadeau detalii suplimentare. Am inceput sa fac o ancheta personala apeland la surse si documente demne de incredere. Am descoperit mai multe cazuri de transfer de tehnologie folosind intermediari din Romania. Mentionez ca aceste transferuri de arme sau desfasurat sub umbrela servicilpor secrete romanesti avand involvarea lui Basescu in fiecare caz.
” But behind that facade, he was leading a ring of Romanian arms dealers and Iranian spies who were illegally selling ammunition, helicopters and other military hardware to Iran, Some German sniper scopes they had sold to Iran had surfaced among Taliban militants fighting NATO troops in Afghanistan.” You want to know where they found two of the sniper scopes, between you and me?” The iranian said, according to a transcript of the call. “In Afghanistan … They fired on German soldiers with two of the sniper scopes and the serial numbers were traced … and the [German] police are investigating because they were in the hands of the Taliban … I wonder what the hell they were doing in Afghanistan.” The Bucharest arms ring operated undetected for at least three years, authorities say, allegedly moving – or trying to move – sniper scopes, various types of munitions, explosive chemicals, helicopters, parachutes, helmets and scuba gear worth millions of dollars. Musaman.. Iranian turned accused spy and a fast-talking lawyer with an alleged audacious plan to set up a covert Iranian base in Romania, turned accused spy with an alleged audacious plan to set up a covert Iranian base in Romania.but transcripts of wiretaps, in court documents obtained offer a rare inside look at Iran’s aggressive global campaign to buy prohibited deadly goods. Using layers of Romanian front companies and smuggling pipelines run by Iran’s increasingly powerful security forces, Iranian buyers prowl black markets in search of suppliers ready to take a risk for a profit, according to investigators and Western intelligence officials interviewed for this article. According to an investigative report in an arrest warrant, ,,,,,,, and an associate had sent the sniper scopes to a Romanian front company to mask the final destination: Iran. Investigators found an e-mail from ……. with instructions to the Romanian shipping agent. Within weeks, investigators had reason to believe that the Romanian arms dealers were hatching brazen multimillion-dollar deals with Iranian spies. The Iranian suspects had experience in the Middle East arms market and links to Romanian political and corporate elite araund President of Romania Basescu. They saw no reason to stop doing business despite a European Union ban on military trade with Iran in 2006 and a United Nations ban in 2007, investigators say.The wiretaps exposed M…… as a “high-ranking operative of the Iranian secret intelligence services,” according to the investigative report. As part of his covert activities, he sometimes presented himself as an employee of Iran’s national airline and often operated out of the Iranian embassy in Bucharest according to the report.
Robert  Horvath Deva
Presedintele Devartes Film International New York Tokyo
Date de contact


BUCURESTIUL A DEVENIT CENTRUL OPERATIONAL SI FINANCIAL AL QUEDA.

Afirmatia se bazeaza pe declaratia oficiala a guvernului SUA.Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey::As of mid-2009, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai’da network in Europe.... BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai’da in Europe by smuggling cigarettes and coffee. Atasez documente oficiale romanesti DICOT despre centrul mondial Al Queda
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au trimis in judecata un cetatean irakian, pentru acte de  terorism. Inculpatul, sub identitatea sa reala sau folosind identitati fictive si prin intermediul a patru societati comerciale, special constituite in acest scop, a inlesnit intrarea/iesirea in/din Romania si prelungirea dreptului de sedere in tara a unui numar de cinci cetateni irakieni, desi stia ca acestia au comis acte teroriste in favoarea retelei al-Qaeda in Irak, se arata intr-un comunicat al DIICOT. In prezent, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei.
Anterior, inculpatul a mai fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT, pentru savasirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti, dupa ce, impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei a peste 250 (teroristi) irakieni, fiind condamnat in prima instanta la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare.
DESPRE REZULTATUL AUDIENTEI !
http://devanewyork.blogspot.com/


INCREDIBIL DAR ADEVARAT,SUTE DE INTREPRINDERI AL QUEDA FUNCTIONEAZA IN ROMANIA SUB OCHIUL ATENT AL PRIMULUI MINISTRU  RAZVAN UNGUREANU !
CONFORM DATELOR MINISTERULUI JUSTITIEI AU FOST ARESTATI APROAPE 2000 DE CETATENI ARABI.
Cinci irakieni, pe care procurorii DIICOT i-au identificat ca fiind membri Al-Qaeda, căutaţi în toată lumea pentru atentatele comise împotriva forţelor aliate, sunt folosiţi în România într-o vastă reţea financiara  Teroriştii  figurează ca asociaţi sau ca administratori în peste 150 de societăţi comerciale. Ei au fost eliberati la ordinul direct al fostului sef SIE.
O anchetă DIICOT
Cinci terorişti Al-Qaeda figurează în România în aproape 150 de societăţi comerciale
Numele celor cinci terorişti şi probele despre legăturile acestora cu Al-Qaeda apar într-un rechizitoriu DIICOT privind intrarea frauduloasă a acestora în România.
Lista cu membrii celulei Al-Qaeda care au derulat operaţiuni financiare în România


OMAR FARID AHMED, 25 de ani


Rol în Al-Qaeda: Membru al grupării teroriste „ABU TIBA". A fost desemnat emir interimar al zonei Al Qaim, fiind responsabil de luptătorii străini aduşi să lupte pentru Al-Qaeda. Una dintre persoanele însărcinate cu securitatea în rândul organizaţiei teroriste Al-Qaeda din regiunea Karbala.


Afaceri în România: Administrator şi asociat în 23 de societăţi comerciale.


OMAR KH. ASSEY, 28 de ani


Rol în Al-Qaeda: Atacuri asupra convoiurilor aliate. Cel mai renumit atac a fost  în 2005, când  a ucis toţi membrii unui convoi de 12 maşini destinat poliţiei irakiene. Vehiculele le-a dăruit emirului Al-Qaeda responsabil pe zona Fallujah.


Afaceri în România: Asociat sau administrator în 21 de societăţi comerciale.


MUNTASIER KH. AASSI, 25 de ani


Rol în Al-Qaeda: Uciderea celor suspectaţi de colaborare cu forţele americane din Irak. E în aceeaşi grupare teroristă cu „partenerul" de afaceri din România,  Falah Salem.


Afaceri în România: Administrator sau asociat în 61 de societăţi comerciale.






FALAH M. SALEM, 38 de ani


Rol în Al-Qaeda: Membru într-o grupare teroristă afiliată Al-Qaeda Irak. Căutat de forţele americane pentru acte de terorism.


Afaceri în România: Administrator sau asociat în 27 de societăţi comerciale.
AQEEL  DHUYAB, 29 de ani
Rol în Al-Qaeda: Implicat în activităţi de terorism în favoarea Al-Qaeda Irak.
Afaceri în România:  Administrator sau asociat în 21 de societăţi comerciale.


DACA 5 TERORISTI AU 150 DE SOCIETATI COMERCIALE CAT AU 250
 DE TERORISTI ELIBERATI DE SERVICIILA ROMANESTI ?
 PROBABIL DE ORDINUL MIILOR !!!!



DICOT :Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au trimis in judecata un cetatean irakian, pentru acte de  terorism. Inculpatul, sub identitatea sa reala sau folosind identitati fictive si prin intermediul a patru societati comerciale, special constituite in acest scop, a inlesnit intrarea/iesirea in/din Romania si prelungirea dreptului de sedere in tara a unui numar de cinci cetateni irakieni, desi stia ca acestia au comis acte teroriste in favoarea retelei al-Qaeda in Irak, se arata intr-un comunicat al DIICOT. In prezent, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei.


Anterior, inculpatul a mai fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT, pentru savasirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti, dupa ce, impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei a peste 250 teroristi irakieni, fiind condamnat in prima instanta la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare.




DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU  
Am terminat cu ajutorul presedintelui anca in functiune cartea intitulata DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM TRAIAN BASESCU. ( titlu provizoriu )
Nu este o carte de fictiune ci se bazeaza pe faptele reale indreptate impotriva Romaniei si a aliatilor ei.
Pe langa sezizarea catre serviciul de investigatii americane ea contine rapoarte catre Interpol si Departamentul de stat.


Am trimis 3 copii al manuscrisului in avans Ambasadei SUA de la Bucuresti.
Pe langa ambasador ea a fost deja citita si deosebit de apreciata de
Darren White
Attaché, U.S. Secret Service
Troy Larson
Regional Security Officer
Henry LaHaie
U.S. Resident Legal Advisor, SECI Center and SEEPAG
Harry J. Giknavorian
Supervisory Special Agent


GUVERNUL ROMANIEI
Secretariatul General al Guvernului
Directia Relatii Publice
Domnule Director.
Va multumesc pentru trimiterea ( memoriul meu remis serviciului american FBI) catre Inspectoratul General al politiei Romane. Mentionez trimiterea partii a doua a acestei sezirari
in cursul saptamanii viitoare. Va urma partea treia cu desvaluiri ….confidentiale . Tot acest
material va apare intr-o carte intitulata DOSARUL FBI BASESCU pe care intentionez sa o public
la inceputul anului viitor. Cartea va cubrinde pe langa memoriul respectiv. interviuri, documente inedite , fotografii etc. Voi incepe sa public serializat fragmente din aceasta carte in media occidentala. Pregatesc un film pe aceasta tema. El va putea vizionat nu numai la televiziunile japoneze pe care le reprezint alaturi de sotia mea Kiyoko Horvath ci si la principalele televiziuni americane si europene. Voi publica in curand fragmente din aceasta carte de deosebit interes, pe ROBERT HORVATH BLOG. Voi posta pe acest blog pe langa memoriul mai sus mentionat si eventuala corespondenta cu dumneavoastra.
Mentionez ca am avut o intalnire cu Consulul Romaniei la New York la initiativa acestuia, in cursul zilei de ieri. Am discutat probleme aferente memoriului meu si consecintele grave care le va avea pentrul regimul politic, actual din Romania.
Cu stima
Robert Horvath Presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL NEW YORK TOKYO


Secretariatul General al Guvernului
Directia Relatii Publice
NR.15D 15.
Domnului HORVATH ROBERT
Referitor la memoriul dumneavoastra, va facem cunoscut faptul ca a fost transmis, spre analiza si informare,
INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI ROMANE.
Cu stima DIRECTOR.




SERVICIUL EXTERN UNGUREANU LA RACOLAT PE FOSTUL SEF AL TRUPELOR NATO DIN EUROPA Virgil Packett was Commander of the NATO SFOR in 2003 SI ALTI OFITERI SUPERIORI AMERICANI ! FBI INTRA PE FIR !


Un scandal international fara precedent.
Cititi in curand pe ROBERT HORVATH DEVA BLOG
http://devanewyork.blogspot.com/
Articol complet.

ROBERT HORVATH NEW YORK : AMBASSY OF UNITED STATES BUCAREST - ROMANIA


IN ROMANIA FUNCTIONEAZA O URIASA MAFIE ARMAMEMTULUI CONDUSA DE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU.
EA ESTE CEA MAI GRAVA AMENINTARE PENTRU DEMOCRATIE, AVAND URIASE SUME DE BANI LA DISPOZITIE EA CONTROLEAZA TOATE INSTITUTILE STATULUI ...JUSTITIE, PARLAMENT, GUVERN, PRESIDENTIE. O MARE PARTE DIN COMPANII INVOLVATE IN ACTIUNI ILEGALE SUNT FIRME AMERICANE SAU MIXTE. ALE INTRA IN PERIMETRUL LEGII AMERICANE. IN ACESTE COMPANII ACTIVEAZA FOSTI OFITERI SUPERIORI AI ARMATEI
AMERICANE.
RACOLAREA OFITERILOR AMERICANI
SE FACE DE SERVICIUL EXTERN ROMAN - FOST FIRECTOR RAZVAN UNGUREANU SI ACTUALUL DIRECTOR THEODOR MELESCANU.
VA ROG DE URGENTA DESCHDETI O ANCHETA.
ROBERT HORVATH DEVA JURNALIST DE INVESTIGATIE SPECIALIZAT IN TERORISM SI CONTRABANDA DE ARMAMENT. PRESEDINTE DEVARTES FILM INTERNATIONAL.... CETATEAN SUA

IN ATENTIA : Col. Bruce West Senior Defense 0fficial / Defense Attaché Col. Kevin Leek Chief, Office of Defense Cooperation Brian Lutz
Attaché, U.S. Secret Service Troy Larson
Regional Security

DENUNT FBI

THEODOR MELESCANU UN VECHI PRIETEN AL TERORISMULUI ! MEMORIU DENUNT CATRE FBI !

Mircea Raceanu, un fost diplomat condamnat la moarte de Ceausescu in 1989 sub acuzatia de spionaj in favoarea SUA, sugereaza in cartea sa “Infern ‘89″ ca fostul ministru al Apararii, Teodor Melescanu, la randul sau, diplomat de cariera format in perioada razboiului rece, a FOST AGENTCEAUSESCU IN SUA . De altfel, potrivit  lui Raceanu, toti diplomatii de cariera care activau in afara tarii “apartineau intr-o forma sau alta Securitatii”.

FBI
935 Pennsylvania Avenue, NW
Washington, D.C. 20535-0001

Joseph M. Demarest, Jr. – Assistant Director, International Operations Division
Ma numesc Robert Horvath. Sunt ziarist de investigatii.
  in SUA. Specialitatea mea Terorismul International si Contrabanda de Armament.
  Va rog sa-mi acordati  urgent o audienta.
fragment :
DIRECTORUL ADJUNCT AL AEROPORTULUI OTOPENI VASILESCU A RELATAT AUTORITATILOR AMERICANE ,SUB JURAMANT DE PREZENTA A DOI MINISTRII PE AEROPORTUL OTOPENI ....... IN TIMPUL A ZECI DE TRANSPORTURI ILEGALE DE ARME CATRE TERORISTI.
 MELESCANU...APARARE . BASESCU ...TRANSPORTURI !
 PRIMUL ESTE ACTUAL SEF AL SERVICIULUI EXTERN ...AL DOILEA PRESEDINTELE ROMANIEI !
DESCHIDETI

http://www.myspace.com/val2002
         THEODOR MELESCANU - MINISTRUL DE EXTERNE
PREZENT PE AEROPORTUL OTOPENI  IN TIMPUL OPERATIUNII DE TRANSPORT DE ARME CATRE TERORISTI.....NOAPTEA  16/17 .04 1998


 THE ECONOMIST
http://www.economist.com/node/10853742/comments


CUPLUL BASESCU - MELESCANU A CORDONAT SUTE DE TRANSPORTURI
CATRE ORGANIZATII TERORISTE INCLUSIV RACHETE
CARE AU DOBORARAT ELICOPTERE SI AU UCIS PILOTI SI SOLADATI AMERICANI :

When his business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost hundred flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc. Now Mr. Bratiloveanu is in charge like comercial representative of Romanian Ambassy at Moskaw. He gave to V. Bout the memory stick with the price of Romanian surface-to-air missile systems for FARC guerrilas.

ACESTI DOI CRIMINALI TREBUE EXTRADATI DE URGENTA PE BAZA TRATATULUI DE EXTRADARE SUA - ROMANIA.

UN URIAS SCANDAL AL QUEDA ROMANIA ! PRIMUL MINISTRU RAZVAN UNGUREANU DAT PE MANA SERVICIULUI FRANCEZ !





       UN URIAS SCANDAL AL QUEDA ROMANIA !
      PRIMUL MINISTRU RAZVAN UNGUREANU DAT PE MANA SERVICIULUI
               FRANCEZ !
http://devanewyork.blogspot.com/          
                      Consulat Général de France à New York
                       Philippe Lalliot
                        Consul général
                                             Excelenta
      Ma numesc Robert Horvath. Sunt ziarist de investigatii.
  in SUA. Specialitatea mea Terorismul International si Contrabanda de Armament.
  Va rog sa-mi acordati  urgent o audienta. Subiectul este activitatea organizatiei teroriste AL Queda in Romania si pericolul pe care al reprezinta pentru Franta si aliatii sai. Informatiile sunt confidentiale . Sper ca la intalnire sa participe un agent Direction Générale de la Sécurité Extérieure, or DGSE.
Va trimit in advans Dosarul Razvan Ungureanu fost sef  al Serviciului Extern actual
 Prim Ministru al Romaniei. Dosarul reliefeaza o intelegere secreta intre serviciul romanesc si organizatiile teroriste inclusiv sprijin logistic . El a fost obtinut de zeci
 de specialisti arabi ramasi in organizatie depe timpul lui Ceausescu.
 Mentionez ca am cerut oficial o intalnire cu reprezentantii romani dar am fost refuzat.  Documentez legaturile directe al actualului Prim Ministru cu Al Queda si
eliberarea unei celule teroriste. Dosarul reliefeaza faptul ca BUCURESTIUL A DEVENIT CENTRUL OPERATIONAL SI FINANCIAL AL QUEDA.
Afirmatia se bazeaza pe declaratia oficiala a guvernului SUA.
Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey:
 :As of mid-2009, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai’da network in Europe.... BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai’da in Europe by smuggling cigarettes and coffee.
 Tinand seama ca in Romania functioneaza zeci de intreprinderi comerciale Al Queda si sute de teroristi sunt trenati pentru atacuri impotriva teritoriului Frantei va rog sa ma contactati de urgenta.
Sper ca tratatul de extradare Roman-Francez
 sa fie folosit cu eficienta in cazul cetateanului roman Razvan Ungureanu .
 Cu deosebit respect.
 Robert Horvath  Deva   Presedinte Devartes Film International New York - Tokyo
 Date de contact :
http://www.devagallery.com/
Atasez documente oficiale romanesti DICOT despre centrul mondial Al Queda
 CITITI DESPRE REZULTATUL AUDIENTEI !
http://devanewyork.blogspot.com/
Atasez documente oficiale romanesti DICOT despre centrul mondial Al Queda

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au trimis in judecata un cetatean irakian, pentru acte de  terorism. Inculpatul, sub identitatea sa reala sau folosind identitati fictive si prin intermediul a patru societati comerciale, special constituite in acest scop, a inlesnit intrarea/iesirea in/din Romania si prelungirea dreptului de sedere in tara a unui numar de cinci cetateni irakieni, desi stia ca acestia au comis acte teroriste in favoarea retelei al-Qaeda in Irak, se arata intr-un comunicat al DIICOT. In prezent, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei.
Anterior, inculpatul a mai fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT, pentru savasirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti, dupa ce, impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei a peste 250 (teroristi) irakieni, fiind condamnat in prima instanta la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare.
DESPRE REZULTATUL AUDIENTEI !
http://devanewyork.blogspot.com/

INCREDIBIL DAR ADEVARAT,
 SUTE DE INTREPRINDERI AL QUEDA FUNCTIONEAZA IN ROMANIA SUB OCHIUL ATENT AL PRIMULUI MINISTRU
 RAZVAN UNGUREANU !
CONFORM DATELOR MINISTERULUI JUSTITIEI AU FOST ARESTATI APROAPE 2000 DE CETATENI ARABI.
Cinci irakieni, pe care procurorii DIICOT i-au identificat ca fiind membri Al-Qaeda, căutaţi în toată lumea pentru atentatele comise împotriva forţelor aliate, sunt folosiţi în România într-o vastă reţea financiara  Teroriştii  figurează ca asociaţi sau ca administratori în peste 150 de societăţi comerciale. Ei au fost eliberati la ordinul direct al fostului sef SIE.

O anchetă DIICOT
Cinci terorişti Al-Qaeda figurează în România în aproape 150 de societăţi comerciale
Numele celor cinci terorişti şi probele despre legăturile acestora cu Al-Qaeda apar într-un rechizitoriu DIICOT privind intrarea frauduloasă a acestora în România.
Lista cu membrii celulei Al-Qaeda care au derulat operaţiuni financiare în România

OMAR FARID AHMED, 25 de ani

Rol în Al-Qaeda: Membru al grupării teroriste „ABU TIBA". A fost desemnat emir interimar al zonei Al Qaim, fiind responsabil de luptătorii străini aduşi să lupte pentru Al-Qaeda. Una dintre persoanele însărcinate cu securitatea în rândul organizaţiei teroriste Al-Qaeda din regiunea Karbala.

Afaceri în România: Administrator şi asociat în 23 de societăţi comerciale.

OMAR KH. ASSEY, 28 de ani

Rol în Al-Qaeda: Atacuri asupra convoiurilor aliate. Cel mai renumit atac a fost  în 2005, când  a ucis toţi membrii unui convoi de 12 maşini destinat poliţiei irakiene. Vehiculele le-a dăruit emirului Al-Qaeda responsabil pe zona Fallujah.

Afaceri în România: Asociat sau administrator în 21 de societăţi comerciale.

MUNTASIER KH. AASSI, 25 de ani

Rol în Al-Qaeda: Uciderea celor suspectaţi de colaborare cu forţele americane din Irak. E în aceeaşi grupare teroristă cu „partenerul" de afaceri din România,  Falah Salem.

Afaceri în România: Administrator sau asociat în 61 de societăţi comerciale.



FALAH M. SALEM, 38 de ani

Rol în Al-Qaeda: Membru într-o grupare teroristă afiliată Al-Qaeda Irak. Căutat de forţele americane pentru acte de terorism.

Afaceri în România: Administrator sau asociat în 27 de societăţi comerciale.
AQEEL  DHUYAB, 29 de ani
Rol în Al-Qaeda: Implicat în activităţi de terorism în favoarea Al-Qaeda Irak.
Afaceri în România:  Administrator sau asociat în 21 de societăţi comerciale.

DACA 5 TERORISTI AU 150 DE SOCIETATI COMERCIALE CAT AU 250
 DE TERORISTI ELIBERATI DE SERVICIILA ROMANESTI ?
 PROBABIL DE ORDINUL MIILOR !!!!


DICOT :Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au trimis in judecata un cetatean irakian, pentru acte de  terorism. Inculpatul, sub identitatea sa reala sau folosind identitati fictive si prin intermediul a patru societati comerciale, special constituite in acest scop, a inlesnit intrarea/iesirea in/din Romania si prelungirea dreptului de sedere in tara a unui numar de cinci cetateni irakieni, desi stia ca acestia au comis acte teroriste in favoarea retelei al-Qaeda in Irak, se arata intr-un comunicat al DIICOT. In prezent, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei.

Anterior, inculpatul a mai fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT, pentru savasirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti, dupa ce, impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei a peste 250 teroristi irakieni, fiind condamnat in prima instanta la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare.


NOUL PRIM MINISTRU ACUZAT DE CRIMA ORGANIZATA, ESTE DAT IN JUDECATA LA NEW YORK !


AMBASADA ROMANIEI IN SUA
Va rog remite aceasta nota oficiala Presedintelui Basescu si Presedintelui Senatului Blaga. Vice Pres Voiculescu
Deasemenea domnilor
Antonescu si Ponta.
Va rog confirmati primirea ei si numar de inregistrare.


                    


Guvernul Romaniei
Prim Ministru Domnule Razvan Ungureanu
Va anunt ca sunteti dat in ludecata.
Acuz SIE de crima organizata pe teritoriul SUA.
Cazul este prezentat in scrisoarea adresata dumneavoastra
la care nu am primit raspuns.


http://devanewyork.blogspot.com/2010/03/atacul-banditesc-impotriva-antenei-3-in_27.html


Pentru prima data in istorie un servici strain incearca arestarea unui cetatean american pe teritoriul SUA.
Incercarea de arestare a avut loc in centrul orasului New York.
Am cerut o investigatie FBI in legatura cu acest atac. Deasemenea am adresat un protest Departamentului
de stat.


http://devanewyork.blogspot.com/2011/04/intalnire-cu-consulul-romaniei-la-new.html


Serviciul Extern a acordat sprijin logistic si material unei expozitii Al Queda organizata de statul Roman.
Expozitia care a creiat uriasul scandal ICR prin chemarea politiei americane este teroristul irakian Amwar Omar
Ambaki artistii romani fiind doar diversiunea.


http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html




LA INCEPUTUL LUNII TRECUTE AM CERUT PUNEREA IN LEGATURA CU REPREZENTANTI AI SIE PENTRU A DA
INFORMATII URGENTE IN LEGATURA CU ACTIVITATI AL QUEDA PE TERITORIUL ROMANIEI.
Am fost informat de consulul adj din New York ca nota oficiala a fost trimisa spre atentia dumneavoastra la Bucuresti.
Nu am fost contactat desi au trecut 9 saptamani.
VA DECLAR IN CONSECINTA VINOVAT DE INALTA TRADARE SI SPRIJIN PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL
Robert Horvath Deva
Ziarist de investigatie
Presedinte Devartes Film International New York – Tokyo